COACHING

Hvad er coaching?

bodymindyousoul

Det er dig som sætter dagsorden

Hvis du går og drømmer om at gå nye veje i dit liv, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an, så kan coaching muligvis hjælpe dig med at nå dine mål. Du vil opleve at få overblik over stressede situationer, redskaber til at skabe bedre relationer, og du får hjælp til at sætte mål og nå dem.

Coaching går i al sin enkelhed ud på, at coachen (mig) og Coachee (dig) har en ligeværdig samtale om noget, som sidstnævnte ønsker at opnå/ændre/komme væk fra/holde fast i/acceptere.Det essentielle er dog, at Coachee har et mål/en problemstilling, som vedkommende ønsker støtte og hjælp til at nå/løse.

Coaching har intet at gøre med rådgivning – det er nærmere det modsatte. Min overordnede rolle som coach vil være at stille perspektivudvidende spørgsmål, som har til hensigt at få dig som fokusperson til at konkretisere dit mål/din problemstilling, udforske eventuelle forhindringer for at nå en løsning og sidst, men ikke mindst, udforme din egen konkrete handlingsplan for at nå målet/løse problemstillingen.

 

Med andre ord: Det er dig selv, der sætter dagsordenen, og både personlige og arbejdsrelaterede emner og udfordringer kan være i fokus.

Sessionen afsluttes typisk med en lille snak om, hvad coachee (dig) har fået ud af samtalen og med, hvad der skal arbejdes med fremadrettet.

Coaching arbejder vi hovedsageligt med, hvad vi kan ændre i fremtiden og ikke så meget med, hvorfor tingene er, som de hidtil har været.