HVEM ER JEG

Hvem er jegHvem er jeg som Lifecoach

JEG SÆTTER PRIS PÅ DE BLØDE VÆRDIER

Jeg nyder at arbejde med mennesker og motiveres af at se udvikling og fremdrift. Jeg kan lide at beskæftige mig motivation, se hvordan det udvikles og dyrkes i os og skaber et solidt fundament for at udvikle os som mennesker.

Jeg sætter pris på de bløde værdier og have en skarp, præcis og ikke mindst imødekommende kommunikation, som har en høj gennemsigtighed.

For mig er god energi, åbenhed og tillidsskabende kommunikation bærende for en god udvikling.

Uanset hvilke mål du måtte have, vil du opleve, at din beslutsomhed, handlekraft og forandringsparathed bliver væsentligt styrket. Gennem vores dialog vil jeg give dig redskaber til at forbedre og udvikle netop det, der er vigtigt for dig.

Se mig som din neutrale sparringspartner, som hjælper dig med at fastholde fokus på dine mål.  

Hvorfor er jeg coach?

Jeg er coach, fordi jeg har et ønske om at hjælpe mennesker. Jeg får energi af at rådgive og vejlede personer, så de får succes med deres projekter. Jeg brænder for at igangsætte, planlægge og drive projekter – og ikke kun mine egne …!

Som coach kan jeg hjælpe med:

 • At genfinde motivationen.
 • At skabe balance mellem det du ønsker, og det du gør.
 • At genfinde selvværdet og selvtilliden.
 • At opnå resultater ved at sætte klare og realistiske mål.
 • At få overblik og afklaring.
 • At se muligheder for forandringer.
 • At ændre dine vaner.

Jeg deler min coaching op i 3 faser:

1. Forventningsafstemning

Du fortæller gerne om dit emne/problem/dilemma/udfordring, og jeg opstiller derefter et coach-forløb. Vi afslutter med at lave en aftale, som er klar for os begge.

2. Coachingsamtalen

Coaching er en dialogform, hvor jeg stiller en række spørgsmål, som afklarer problemstillingen og ønskerne for forandring. Jeg vil hjælpe dig til at opdage og genkende mønstre og forhindringer, og sammen finder vi en realistisk strategi og tidslinje for forandrings processen.

3. Opfølgning  

Jeg tilbyder en kort opfølgning imellem coaching-samtalerne, som kan aftales individuelt.

Opfølgningen foregår ifølge aftale pr. telefon, sms eller e-mail og er som udgangspunkt inkluderet i timeprisen.

Commitments

At være “committed” betyder, at gå ind i noget med intenst fokus, og det betyder:

For dig som Coachee:

 • At du afklarer med din coach, hvad du er committed til.
 • At du kommunikerer til din coach, hvilke resultater du ønsker.
 • At du HANDLER i overensstemmelse med dine commitments.

For mig som coach:

 • At jeg altid har dine mål og resultater i fokus under samtalen.
 • At jeg lytter og stiller afklarende spørgsmål.
 • At jeg holder fokus på dine commitments, så du når dine resultater og mål.